Skrevet af: Mette-Katrine Francke Andersen

Udgivet: august 2019

Uanset hvilken selvbetjeningsautomat dit bibliotek har, er det nu muligt at få Mobilepay til alle automater, når dit bibliotek er koblet på mobilbetaling gennem DDBs basispakke. 

Som det tydeligt ses, bruger størstedelen af den danske befolkning MobilePay, og netop derfor tror vi på, at det er vigtigt, at landets biblioteker nemt kan understøtte mobilbetaling – og det både via smartphone og fysisk på biblioteket.

Over 60 af landets 98 mulige biblioteker har allerede koblet sig på mobilbetaling gennem DDBs basispakke. Er dit bibliotek blandt dem, vil i uden problemer også kunne få MobilePay opsat på bibliotekets selvbetjeningsautomater.

Et sammenhængende bibliotek

Flere og flere biblioteksbrugere benytter bibliotekets selvbetjeningssystem. Her er det vigtigt, at brugeren mødes af de samme muligheder på tværs af Biblioteket-app’en og det fysiske bibliotek. Derfor har vi gjort det nemt for landets biblioteker, at få opsat bibliotekets selvbetjeningsautomater til betaling af mellemværende direkte gennem mobilbetaling.

Ønsker du at høre mere om mobilbetaling til selvbetjeningsautomaterne på dit bibliotek, så skriv til sales@redia.dk

Har dit bibliotek endnu ikke MobilePay via Biblioteket-app’en, kan du læse mere om fordelene ved mobilbetaling, samt hvordan i får MobilePay lige her

Leave a reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *