Hvordan klæder man folkeskolelærerne på til et helt nyt fag? I et samarbejde med Gyldendal, har vi det seneste år arbejdet på at skabe en digital fagportal for teknologiforståelse. En fagportal, som vi i fællesskab håber, kan blive til stor glæde for landets lærere og skoleelever.

Fagportalen samler undervisningsmaterialet ét sted for både læreren og eleverne. 

En spændende udviklingsproces

Portalen er designet og udviklet af vores team i Redia. Som med alle vores produkter, har det været vigtigt at inddrage slutbrugeren og derigennem få et indblik i lærernes egne erfaringer. Denne kvalificering af produktet sikrer en brugervenlig portal med fokus på funktioner, der er efterspurgte af lærerne selv. Under udviklingen har vi arbejdet tæt sammen med en række skoler og løbende tilpasset portalen ud fra deres feedback – vi siger mange tak til de skoler, der bidrager til udviklingen af portalen. 

Fagportalen til teknologiforståelse er netop lanceret og vil være gratis resten af 2019. Portalen er åben for alle, der har lyst til at undervise i teknologiforståelse, uanset om man som skole er med i forsøget eller ej.  

Læs mere og få adgang til portalen på Gyldendals hjemmeside

 

Leave a reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *