Vi har det seneste år haft fokus på at skabe velfungerende wayfinding til landets biblioteker. De første skridt i processen blev taget i samarbejde med bibliotekerne i Sønderborg, Ballerup og Aarhus, hvor løsningen blev implementeret denne sommer.

Det skal være nemt at finde rundt på biblioteket 

Med den nye funktion til Biblioteket-appen kan jeres besøgende både orientere sig om interessepunkter på biblioteket eller finde et materiales placering via Biblioteket-appen. På biblioteker med integreret wayfinding, kan brugeren derfor åbne et kort direkte fra materialevisningen i appen. Kortet viser de forskellige hylder og hvor den pågældende bog står.  

Det har været en vigtig del af udviklingen at fastholde en høj grad af brugervenlighed, så de besøgende nemt kan finde rundt på biblioteket. Løsningen til de tre biblioteker bygger derfor på MapsIndoors, som leveres af MapsPeople, samarbejdspartner til Google. På den måde er kortet velkendt for brugeren.

Læs mere om

Fremhævet som case ved MapsPeople

I efteråret stillede vores user experience designer, Mette Esager, op til et interview, hvor hun delte ud af de erfaringer, vi har gjort os under samarbejdet med MapsPeople. Ud af det er nu kommet en showcase, som kan læses på MapsPeoples egen hjemmeside.

Er du interesseret i at høre mere om wayfinding til biblioteket, er du velkommen til at skrive til os på sales@redia.dk eller ringe direkte på + 45 22 55 80 90

Leave a reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *