Skrevet af: Mette-Katrine Francke Andersen

Udgivet: 11. juli 2019

Mere end 82 % af den danske befolkning over 13 år har MobilePay, herudover benytter mere end 4.1 millioner regelmæssigt MobilePay. Dette er bare nogle af de statistikker, der giver udtryk for én ting: Mobilepay er blevet den foretrukne løsning til mobilbetaling her i Danmark.

Og det er med god grund, danskerne har taget mobilbetaling til sig. Det skal være nemt og lige til at ordne sine betalinger. Med mobilbetaling kan det netop gøres med ét enkelt swipe.

Helhedsoplevelse til biblioteksbrugeren

Da Biblioteket app’en for nu et år siden blev tilgængelig for alle landets biblioteker, blev det også muligt at tilkoble MobilePay til app’en. For Slagelse Bibliotekerne blev det en selvfølge at inkludere mobilbetaling som del af bibliotekets tilbud til brugerne:

“For os handler det om at brugerne får et 360 graders kvalitetsprodukt. Som biblioteksbruger skal man kunne ordne alt ét sted” – Jakob Poulsen, Slagelse Bibliotekerne 

Over 60 af landets biblioteker har valgt at koble Mobilepay på Biblioteket app’en, så de kan tilbyde deres biblioteksbrugere en helhedsoplevelse.  

Du kan læse mere om MobilePay til app’en her

Ekstra moduler til Biblioteket app’en

Ud over MobilePay er det muligt at tilkoble kø-funktion og wayfinding til Biblioteket. Du er velkommen til at læse nærmere om vores ekstra moduler her  

Kontakt for mere information: Mette-Katrine Francke Andersen, mk@redia.dk

Leave a reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *