Skrevet af: Kirsten Lund

Udgivet: 1. juli 2018

Alle danske biblioteker er nu på Biblioteket-app’en ! Vi glæder os over, at de sidste biblioteker nu er kommet på app’en i løbet af juni måned. Redia og DDB har arbejdet tæt sammen om, at alle biblioteker er kommet godt ombord.

Markedsføring af Biblioteket app’en

Med alle biblioteker ombord på Biblioteket app’en, sætter Redia og DDB nu fokus på markedsføringen af Biblioteket-app’en. Alle biblioteker har fri adgang til at benytte sig af vores markedsføringsmaterialer, som kan findes på libry.zendesk.com. Der findes materialer til plakater, bogmærker, postkort, video’er, smartbanner til web og meget mere.

Support

libry.zendesk.com fungerer også som bibliotekernes support, hvor de frit kan poste spørgsmål til Biblioteket-app’en, som vi besvarer hurtigst muligt.

Infomøder

I september 2018 afholdes desuden to stormøder om Biblioteket-app’en i henh. øst- og vestdanmark for alle bibliotekerne,  som er arrangeret af DDB og Redia. Hold øje med info om dette fra DDB.  Stormøderne afholdes henh. d. 12. og d. 18. september 2018.

Ekstramoduler til Biblioteket app’en

Redia har desuden udviklet ekstramoduler til Biblioteket-app’en, som det enkelte bibliotek kan vælge at supplere med, hvis de ønsker det. Pt. findes der moduler til MobilePay betaling af gebyrer, Kø-modul til reduktion af pluklister og et Wayfinding-modul med Google Indoor Navigation.

Læs mere om ekstramoduler til Biblioteket-app’en her.