Job - supportmedarbejder

Jobopslag

Supportmedarbejder

Er du vores nye supportmedarbejder i Redia?

Har du lyst til at varetage en bred vifte af supportopgaver i en dynamisk design- og softwarevirksomhed, der altid har kunden og slutbrugen i fokus? Så er du måske vores nye support-medarbejder hos Redia!

Hos redia har vi fokus på at skabe digitale kommunikationsløsninger til biblioteker i både danmark og udlandet. Vi har travlt og oplever blandt andet stor efterspørgsel på vores servicestation ‘Butler’, samt en række andre produkter, redia har udviklet i samarbejde med bibliotekerne. Du kan læse meget mere om Butler og alle vores andre produkter lige her: redia.dk/da/products/

Hvem søger vi?

For at servicere vores mange bibliotekskunder/samarbejdspartnere bedst muligt, har vi brug for at udvide vores support-team og søger derfor en kollega, der kan genkende sig selv i nedenstående:

  • Har erfaring med opsætning af hardware/montering af hardware.
  • Er ‘serviceminded’/har erfaring med at supportere.
  • Er vant til at arbejde i forskellige programmer – og god til diverse
    pc-opgaver (bestillinger, installation af programmer mm.)
  • Har solid erfaring med Windows/Windows-konfigurering.
  • Er en ‘gør det selv’ mand.
  • Er udadvendt, proaktiv – og kan lide at tingene i perioder går
    stærkt.

I redia har vi en uformel omgangstone og er altid åben for dialog med henblik på at løse opgaverne bedst muligt for vores kunder. Vores teams består af folk med mange forskellige faglige profiler. Du vil således både skulle arbejde sammen med supportere, projektledere, programmører, UX’ere, designere mf.

Lyder redia som stedet for dig? Så send hurtigst muligt en ansøgning samt CV til kenneth@redia.dk eller kontakt Kenneth Holm (COO) på 27 20 24 92 og hør nærmere. Vi afholder samtaler løbende.