Samarbejder i Biblioteket appen

Case

Samarbejde er vejen til de bedste produkter

Økosystemet i Biblioteket-appen

Det er vores vision, at Biblioteket-appen skal understøtte brugernes vigtigste brugerrejser og give dem den bedst mulige oplevelse.

Derfor udvikler og forbedrer vi løbende appen ud fra de ønsker og behov, vi møder. Vi har – indrømmet – meget svært ved at gå på kompromis med den samlede brugeroplevelse – den skal bare være i top.

Det er dog ikke alt, vi er bedst til. Derfor gør vi meget ud af at finde de helt rigtige samarbejdspartnere, når vi skaber nye muligheder i appen. Faktisk er der et helt økosystem af aktører bag Biblioteket-appen. Her kan du se, hvem der står bag nogle af de nye muligheder i Biblioteket-appen.

Vores samarbejdspartnere

Qampo

Når I vil inspirere og give jeres brugere en personlig oplevelse, er Qampo klar med personlige anbefalinger til brugerne.

BibMedia

Giv jeres brugere en inspirerende oplevelse gennem PR-materialer i Biblioteket-appen.

MapsPeople

Gør det nemmere for jeres brugere at finde vej rundt på jeres bibliotek. MapsPeople giver en genkendelig og brugervenlig navigation.

MobilePay

Enkel betaling for jeres brugere i Biblioteket-appen.

Qampo

Hver dag træffer et menneske mange beslutninger, og her kan Qampo noget helt særligt. Baseret på smart teknologi og algoritmer hjælper Qampo med at træffe de rette beslutninger for den enkelte bruger.

Med Qampos decision science teknologi og erfarne medarbejdere er det derfor blevet muligt at komme tættere på den enkelte bruger og generere personlige anbefalinger i Biblioteket-appen. Baseret på brugerens tidligere lån og adfærd kan Qampos teknologi give brugeren et inspirerende bud på nyt læsemateriale. Når deres teknologi kobles med Biblioteket-appen giver det brugeren en personlig og levende forside.

Resultatet af samarbejdet mellem Qampo og Redia – de personlige anbefalinger – kan så småt opleves i Biblioteket-appen. Og det er kun begyndelsen – vi arbejder på at bruge Qampos kompetencer i mange flere sammenhænge til gavn for jer og jeres brugere.

Projektet er støttet af Slots- og Kulturstyrelsen i samarbejde med udvalgte biblioteker.

Læs mere om Qampo

BibMedia

BibMedia har mange års erfaring inden for den danske biblioteksbranche og leverer alt fra salg og klargøring af fysiske udlånsmaterialer til mobile biblioteksrum og PR-materialer, som styrker bibliotekernes formidling til brugerne.

Mange danske biblioteker bruger PR-materialerne fra BibMedia, og vi er glade for at bringe den service med ind i Biblioteket-appen.

Samarbejdet om PR-materialer mellem BibMedia og Redia er det første konkrete samarbejde og bringer kendt inspirationsmateriale ind i appen. Biblioteker, som har digitalt abonnement hos BibMedia, kan nu tilbyde brugerne en inspirerende sektion på appens forside, som viser månedens fremhævede titler.

Læs mere om BibMedia

MapsPeople

Med deres moderne indendørs kort definerer MapsPeople den fremtidige udvikling inden for navigation. Med over 10 år som Google Partner giver MapsPeople indendørs navigationsløsninger til mange forskellige aktører. Her får brugerne den genkendelige og brugervenlige navigation fra Google Maps.

Samarbejdet mellem MapsPeople og Redia gør det muligt at tilbyde jeres brugere indendørs navigation på biblioteket. Hvad enten brugeren leder efter nærmeste afleveringsautomat eller en specifik bog, er det nu muligt i Biblioteket-appen med Libry Wayfinding

Projektet er støttet af Slots- og Kulturstyrelsen i samarbejde med udvalgte biblioteker.

Læs mere om MapsPeople

MobilePay

Med over 4,1 mio brugere kan man roligt sige, at danskerne har taget MobilePay til sig som deres foretrukne betalingsmulighed.

Redia har via samarbejdet med MobilePay sørget for, at biblioteksbrugerne også kan benytte deres foretrukne betalingsmulighed i Biblioteket-appen.

Læs mere om løsningen, og hvordan I kan tilbyde den til jeres brugere her.

Læs mere om MobilePay

Har du lyst
til at høre mere?

Så kontakt os på sales@redia.dk
eller +45 70 20 11 30